Magasin

Til høsten skal Overflateportalen lage et magasin som blir sendt ut til ulike kunder, leverandører og entreprenører i Norge. I fjor sendt Overflateportalen ut over 700 brosjyrer i Norge. I år skal vi nå enda flere.

Om magsinet

Overflateportalen har tidligere levert ut trifold-kataloger og brosjyrer med stor suksess. Vi tror dette magasinet vil være like suksessfullt.

Overflateportalen ønsker at dere som driver innen fagområde korrosjon, rehabilitering, overflatebehandling e.l av stål, tre og betong har lyst å være med.

Magasinet vil være ett av Norges største magasin med fokus på korrosjon, overflatebehandling og isolasjon. Magasinet kommer i papirformat og elektronisk utgave slik at alle skal få mulighet til å lese magasinet på mobil, pc eller nettbrett.

Annonsering er en avgjørende del av markedsføringer for de fleste bedrifter som er i, eller skal inn i våre bransjer. Våre kunder treffet en hel bransje gjennom Overflateportalen.

Magasinet er et supplement til portalen sin nettside www.overflateportalen.no .

 

Magasinet kommer i papirutgave og elektronisk utgave slik at alle skal få mulighet til å leses magasinet på mobil, pc eller nettbrett.

Hold deg oppdatert

Kommer høsten 2019!

Registrer deg idag for gratis utgave av magasinet. Hold deg oppdatert og velg papirutgave eller elektronisk ved å registrere deg.

BLI MED

Er du interessert i å vite mer om magasinet, priser eller annet?

Ta kontakt med portalen ved å fylle ut skjema under, og portalen vi kontakte deg.

9 + 5 =