Betingelser og Vilkår på portalen

Ved å ha valgt ett medlemskap på portalen, har du ved å ha krysset av «Jeg har lest og fortstått betingelser og vilkår som medlem på Overflateportalen» godkjent  at du har lest igjennom betingelsene og vikårene som er beskrevet under.

Betingelser og vilkår

Ved å fylle ut og sende inn registreringsskjemaet i invoice_portalen@ godtar du og er enig i vilkårene for bestillingen og avbestillingsregler nedenfor.

Medlemskapet har avtale på ett år, men med angrefrist på 14 dager etter inngått medlemskap med Overflateportalen AS.

Kontrakten er uoppsigelig i kontraktsperioden og må sies opp skriftlig 1 måned før kontraktsutløp dersom denne ikke skal fortsette å løpe. Dersom kontrakten ikke er sagt opp ved utløp av første kontraktsperiode kan den deretter sies opp med 2mnd skriftlig varsel.

Medlemsbetingelser

Jeg samtykker i at Overflateportalen vil bruke mine personlige data til å kontakte meg og sende meg markedsføringsmateriale via e-post relatert til Overflateportalens produkter og tjenester.

Jeg kan kontakte Overflateportalen når som helst på post@overflateportalen.no og mine data blir permanent tilbakekalt.

Disclaimer

Tidligere resultater I andre magasiner, nettsider, radio, o.l. vil ikke nødvendigvis gjentas og er ingen garanti for videre suksess. Du/dere må selv vurdere din/deres personlige økonomiske forhold før du/dere velger å bli medlem hos Overflateportalen AS.

Investering I et medlemskap I portalen kan bære samme risiko som å investere I andre medlemskap.

Overflateportalen As er en medie portal med hensikt å være en foretrukket kanal for alle interessenter innen korrosjon, korrosjonsbeskyttelse, vedlikehold, overflatebehandling, isolasjon og stillas.

Ønsker du å laste ned vilkårene i papirformat?

Ved å ha signert avtale som medlem på portalen har du allerede krysset av for «Jeg har lest og forstått betingelsene og vilkårene som medlem på Overfalteportalen».

Hjelp å spar miljø ved å lagre ting elektronisk.

Adresse

Overflateportalen AS

Haganesbrekko 21A, 5357 Fjell

Kontakt oss

Kontakt info

Richard Aase - 952 35 731

(Er en del på reise - dersom ikke kontakt vennligst send mail).

Post@overflateportalen.no

Følg oss på sosiale media