Overflateportalen.no

Alt samlet på ett sted

Fordeler ved å samle alt på ett sted gjør det lettere for bransjen å finne informasjon, dele informasjon og større synlighet ut til publikum.

Suksess

Overflateporalen ble startet på bakgrunn av over 20 års erfaring i bransjen og tilbakemeldinger fra kunder, entreprenører, leverandører og publikums ønsker og behov.

Preferanse

Overflateporalens layout er laget for framtidens brukere med tanke på tablet og smarttelefoner. Uansett hvor du bruker det eller hvordan du bruker det så vil nettsiden alltid være optimal for alle brukere.

Strategi

Overflateportalen har visjon om å være en felles plattform for bransjen innen for fagområdet. Overflateportalen ønsker å stimulere til rekruttering ved å skape interesse og engasjement rundt fagområdet.

En Innovativ og framtidsrettet portal

Overflateportalen.no er en innovativ og framtidsrettet portal innen korrosjon, korrosjonsbeskyttelse, overflatebehandling og isolasjon/isolering.
Vi ønsker å samle entreprenører og leverandører innen fagområdet på en felles plattform.

Avansert sidemodul

Ved hjelp av vårt verktøy kan vi legge tekster over bilder etter ønske med animasjon.

Overflateportalen.no

Overflateportalen er en informasjonsside som skal gi besøkende et innblikk i overflatebransjen. Siden har en bred tilnærming og egner seg for et bredt spekter av interessenter, studenter, overflate-, isolatør-, stillasentreprenører og leverandører i Norge.

Overflateportalen

Overflateportalen ønsker å bygge relasjoner mellom entreprenører, leverandører og  kunder.

Overflateportalen.no

Overflateportalen ønsker å gjøre det lettere å finne selskaper som leverer tjenester innen korrrosjon, korrosjonsteknikk, overflatebehandling og andre beskyttende belegg i Norge.

Pc - Tablet - Mobil

Vi vet at vår nettside trenger å være tilgjengelig og lesbar på alle data.
Derfor har Overflateportalen laget en nettside som gjør at din profil ser bra på alle plattformer. Ved vårt avanserte verktøy og design, sørger vi for å ha en full funksjonell nettside for deg.

«Jo større nettverk du får, jo flere kan du nå ut til»

Det finnes en jungel av muligheter og kanaler for markedsføring på internett. Overflateportalen hjelper våre kunder med å skape størst mulig verdi og få gjort mer på mindre tid.

«Det er viktig å bli sett»

Hvor mye er ditt selskap verdt for deg?  Overflateporalen hjelper deg med større online synlighet av din virksomhet.

Profilering

Hos Overflateportalen får du mulighet til å tilgjengeliggjøre bedriften din med logo på din treffside og profilside, åpningtider, infoside standard, profilsidebilde og mer.

Kundeprofil

Det å ha kundeprofil hos Overflateportalen kan gi deg mange fortrinn som: Bedre rangering på både nett og mobil. Optimaliering ved rangerte søkeord. Gjøre det lettere for kundene dine å ta kontakt med deg og mer.

Kurs og events

Overflateportalen har gjort det lettere for deg å få annonsert kurs og events ut til kunde og publikum. Ved hjelp av vårt verktøy og synlighet på nett gjør vi det nettopp lettere for våre lesere å finne fram til deres kurs og events.

Ta kontakt idag for mer informasjon eller tilbud på post@overflateportalen.no

Et godt nettsted blir aldri ferdig, så hjelp oss til å bli bedre. Vi kan bare bli bedre ved hjelp fra dere. Send inn ønsker om tema eller andre ønsker dere har via post@overflateportalen.no