Top Banner

DF Rental AS

Vårt mål er at ustyret alltid skal være det beste på markedet, med tanke på HMS og funksjon.

DF Rental holder til i Bergen og betjener kunder over hele landet med utleieutstyr for onshore og offshore anlegg. Vårt mål er å alltid være i første rekke med nytt utstyr, service, kompetanse og HMS-fokus.

DF Rental leier ut mobilt utstyr for UHT-vannjetting, høytrykkspumper, strømsentraler, arbeidsbelysning, kompressorer, sandsugere, avfuktere og varmevifter til offshore og onshore kunder. Alt utstyr finnes tilgjengelig i Bergen, men kan leies ut til anlegg over hele landet.

Alt vårt utstyr støtter de nyeste ATEX sertifiseringene og EX-kravene for eksplosjonssikkert utstyr, med sone 1 og 2. Alle varianter er sertifiserte for ATEX 2014/34/EU som trådte i kraft i 2016.

Vår daglige leder, Arild Brensdal har solid erfaring med operativ ledelse på onshore og offshore anleggsdrift, og leder et team med høy kompetanse på både utstyr og brukersituasjonen.

Vår viktigste forretningsfilosofi er at kundens sikkerhet alltid kommer i første rekke. HMS er det grunnleggende hos våre kunder, og derfor bruker vi de beste servicepartnerene vi vet om for å holde utstyret i samme stand som nytt, samtidig som det skal tilfredstille de strengeste sikkerhetskrav i bransjen.

Fakta om DF Rental AS

Adresse:

DF Rental AS

Wernersholmsvegen 49

5232 Paradis

Region:

Norge

Hordaland

Bergen

Telefon: 55 23 55 90

Direkte:  

Kontaktperson: Arild Brensdal

Mobil:   932 32 306

Fax:

Org.nr.: 

E-post: arild@dfbergen.no