Top Banner

GRØNN OVERFLATETEKNIKK AS

Hos GOT får du overflatebehandling med utstyr og metoder som forurenser lang mindre enn tradisjonell behandling

OM OSS:

GOT Grønn Overflateteknikk AS leverer tjenester innen industriell overflatebehandling som sandblåsing, sprøytemaling og teknisk rengjøring. Vi sikrer riktig kvalitet i henhold til standarder som NORSOK-M501 og ISO 12944. Våre operatører møter der hvor prosjektet er, med alt nødvendig utstyr, og utfører tilkomst og tildekking.

Vår metode:

Grønn Overflateteknikk tilstreber å benytte arbeidsmetoder, teknologi og verktøy som er mer miljøvennlig enn tradisjonelle metoder. Sandblåsingsutstyret vi benytter bruker inntil 75 % mindre blåsemiddel og avgir inntil 92 % mindre støv enn tradisjonelt utstyr, men er like effektivt. Fordelen med dette utstyret er at det produserer lite avfall og støv til omgivelsene, noe som medfører at vi kan drive overflatebehandling nær boligområder, marinaer og andre støvømfintlige soner. Vi kan tilby deg som kunde fjerning og påføring av bunnstoff på alle typer sjøfartøy, og vi kan behandle alle materialer som metall, betong, tegl, stein, tre, asfalt og glassfiber.

TJENESTER:

Industrimaling, sandblåsing, korrosjonsbeskyttlelse med viskoelastisk maling og Oxifree, vanntetting med polyurea, Nanocoating, personell, utleie av utstyr, FROSIO Inspeksjon.

PRODUKTER:

OxiFree TM198, ZINGA, Hold*Blast (utsetter flashrust i inntil 72 timer), Chlo*rid (miljøvennlig saltfjerner), NanoClear (forlenger og UV beskytter industrimaling med 10 år)

ANNET:

Planlegging, FROSIO inspeksjon, 3d kartlegging og droneinspeksjon

Fakta om GOT

Adresse:

Grønn Overflateteknikk AS

Hylkjeflaten 18B

5109 Hylkje

Region:

Norge

Hordaland

Bergen

Telefon:

Direkte:  401 22 800

Mobil: +47 478 84 331

Fax:

Org.nr.: NO 916577842

E-post: post@goteknikk.no

www.goteknikk.no